Л.М. Безусенко, Українська національна кухня (2002) [PDF]
У пропонованій книжці наведено велику кількість рецептів традиційних і оригінальних страв української національної кухні з описом сучасних раціональних способів їх готування. Кожна господарка зможе збагатити харчовий раціон своєї родини, готуючи перші гарячі й холодні страви, м'ясні та рибні закуски, борошняні вироби та інші страви, поживні й смачні, серед яких багато вже забутих і напівзабутих. Один з найцікавіших розділів — «Самогон» — познайомить читача з багатьма рецептами українського самогону, який готували творчо і споживали вміючи. Кожній родині придасться розділ «Домашні заготівлі» про способи збереження і заготівлі продуктів як вагомої частини сьогоднішньої домашньої кулінарії.
Для зручності користування рецептурою та точного визначення кількості продуктів для приготування тієї чи іншої страви у книзі подано порівняльну таблицю маси деяких продуктів.
Для широкого загалу читачів.
Автор: редактор-укладач Л.М. Безусенко
Видавництво: Донецьк, "Видавництво Сталкер"
Формат: PDF
Кількість сторінок: 150
|